Dijous 14 de juny: Absolute Terror, Undo, Kokoko!, King Doudou i George Fitzgerald Live.
Divendres 15 de juny: Gorillaz, Diplo, Atzar, Henry Saiz & Band, Jamz Supernova, Young Marco, Alizzz, Dj2d2 i Alicia Carrera.
Dissabte 16 de juny: Laurent Garnier, Charlotte De Witte, Cornelius, Rels B, Maribou State, Dre Skull, Olde Gods, Ydvst, Goldlink, Call Super, Tokimonsta Av Live, Joe Kay–Soulection, C.E.E. Shepherds i Bawrut.

Per si no podeu aguantar més, també podeu gaudir ja dels documentals de producció pròpia: Sónar Calling (2018), Sónar Local Flow (2017) i Sónar’98 (1998), l’actuació de Pedro Ladroga al Feeel l’entrevista al director científic de Sónar Calling i de l’Institut Estudis Espacials Catalunya, el Dr. Ignasi Ribas, al TerrícolesI també dels especials que han fet els equips de 303 Radio Africa a betevé 91.0 fm, i la peça Sónar 25 anys Line Up, que inclou entrevistes als tres directors del Sónar: Sergi Caballero, Ricard Robles i Enric Palau.

I tot el que cal saber del Sónar ens ho expliquen des de l”Àrtic’: horaris, cartell, entrades, artistes, informació pràctica, etc. El Sónar de Dia, el Sónar de Nit i el Sónar+D. I també la tria de concerts de l’equip del magazín cultural de betevé.

El documental (2018) explica el projecte Sónar Calling que el festival ha realitzat enguany amb motiu del seu 25è aniversari. En col·laboració amb l’Institut d’Estudis Espacials han dut a terme un projecte artisticocientífic pioner en molts aspectes. Han enviat peces musicals de 10 segons de 38 artistes vinculats amb el festival a un exoplaneta situat a 12,4 anys llum. Les músiques s’han enviat a través d’ones de ràdio emeses des d’una radioantena molt potent situada a Tromso (Noruega). El planeta en qüestió es diu Luyten b i ha estat escollit pel reconegut astrònom català Ignasi Ribas. Es tracta d’un planeta potencialment habitat, és a dir, que té característiques per acollir vida: és rocós i té la temperatura adequada perquè pugui haver-hi aigua en estat líquid a la superfície. En cas que realment hi hagués una vida intel·ligent a Luyten b, rebrien el missatge l’any 2050 i, si s’afanyessin a contestar, la resposta ens arribaria d’aquí a 25 anys.

‘Sónar Local Flow’ (2017) és un documental dirigit i presentat per Oriol de Balanzó en què cinc artistes nacionals ens apropen a l’experiència i visió més personal d’aquest festival, un dels més ambiciosos i desacomplexats del món. El documental, produït per betevé l’any 2017, viu des de dins l’experiència Sónar a través dels ulls de DJ Diego Armando, DJ Tutu, Bad Gyal, Playback Maracas i Anímic.

A les portes de la 25a edició del Sónar, viatgem 20 anys enrere per reviure el Sónar del 1998 amb un documental de producció pròpia de betevé, ‘Sónar’98’.

L’actuació de Pedro Ladroga al plató del ‘Feeel’ només uns dies abans d’aterrar al Sónar de Dia.

Lluís Reales entrevista el Dr. Ignasi Ribas, director científic de ‘Sónar Calling’ i director de l’Institut Estudis Espacials Catalunya.

Kosmos i Ginebra van dedicar un ‘303’ a repassar l’edició d’aquest any del festival Sónar. Artistes com Bicep, Octo Octa, Laurent Garnier, Agoria, Tony Humphries, Modeselektor o John Talabot formen part de la nostra selecció d’aquest programa especial dedicat en cos i ànima al Sónar.

El format ‘Radio Africa’ de betevé va fer un repàs dels artistes africans que visitaran aquesta edició del Sónar. Per ‘Radio Africa’, aquest sempre ha estat un festival de referència, sobretot pel seu apropament a l’electrònica africana, sempre des de certa naturalitat i no pas des de l’exotisme. En va parlar al programa la Maguette Dieng aka dj MBODJ.

La Mireia Madroñero, de l’equip de l”Àrtic’, fa una selecció dels directes més interessants que es podran veure en el 25è aniversari del festival Sónar: Gorillaz, Rosalía, Yung Lean, Big Menu & Friends, Rosa Pistola, Fatima Al Qadiri, Cornelius, Lanark-Artefax i Bicep.