Si sou dels qui esperàveu el Sónar i patíeu pel temps, esteu d’enhorabona. Els mapes indiquen que, després de moltes setmanes amb nombrosos períodes d’inestabilitat, arribarà l’anticicló. Tot i això, hi ha alguns moments puntuals en què caldrà parar un ull al cel.

I gairebé ni fet a posta, l’anticicló durarà tres dies. Just els tres dies del Sónar. Crema solar, aigua, gorres i ulleres de sol s’entreveuen com a complements imprescindibles per gaudir del festival. La pluja, tot i que és difícil que aigualeixi la festa, pot caure en alguns moment puntuals.

Previsió temps Sónar

Dijous:

Dia radiant, amb pocs núvols. Els núvols podran ser més freqüents entre el vespre i la matinada, però el risc de pluja és francament baix. La temperatura continuarà alta, amb un ambient preestiuenc. La màxima del migdia marcarà 26/27 ºC i, de nit, serà difícil baixar per sota dels 20 ºC. Tot i això, de nit l’ambient serà més humit, cosa que pot accentuar una mica la sensació de frescor.

Divendres:

El Sónar de Dia serà plenament estiuenc, amb sol i calor, fins i tot més que dijous. La màxima no arribarà als 30 ºC, però quedarà ben a prop. El Sónar de Nit, en canvi, es presenta més ennuvolat. Això té una doble contrapartida: per una banda no és impossible alguna petita gotellada entrada la matinada però, per contra, la nit serà més agradable, amb valors que podrien quedar per damunt dels 20 ºC durant tota la nit.

Dissabte:

Serà un dia molt semblant a divendres. El sol i la calor del migdia i bona part de la tarda donaran pas a una nit i matinada amb més presència de núvols, sense descartar del tot (tot i que la possibilitat també es baixa) el risc d’algun petit ruixat. Temperatures sense gaires variacions, amb calor gairebé estiuenca al migdia i un ambient més que agradable, tot i la humitat, a les nits.

Us recordem que podeu seguir permanentment informats al compte de Twitter @btveltemps