L’obra juga amb la interacció de llum i so i amb l’ajuda d’una capa de fum que permet que els làsers creïn formes i superfícies. S’anomena ‘Chiasm’, i és de l’artista Edwin van der Heide. Serveix per commemorar els 25 anys del Sónar, el conegut festival internacional de música que se celebra a Barcelona. 

L’espai, dissenyat i instal·lat al pati de l’Ajuntament, s’ha inaugurat aquest dimarts i es podrà visitar fins dijous a les 20.30 h.

El codirector del festival Sónar Enric Palau ha aprofitat l’acte d’inauguració per agrair que se’ls hagi cedit l’espai de l’Ajuntament. Per la seva banda, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que cal “estar oberts a iniciatives festivals i capdavanteres com el Sónar per estar a l’altura del moment cultural actual”. En aquest sentit, Colau ha dit que “no podem quedar-nos enrere del moviment”.

Edwin van der Heide és un artista i investigador del so, l’espai i la interacció que ha creat aquest espai audiovisual expressament per a l’ocasió. Treballa amb direccions espacials, interactives i interdisciplinàries. El seu punt fort és la implicació del públic en l’obra.