El trio de piano jazz Doin’ the Thing serà l’encarregat d’obrir una nova edició del cicle Dijous Jazz que des de fa més de 15 anys s’organitza al Centre Cívic Can Deu de les Corts. Oferiran versions del jazz més clàssic i es podran escoltar les melodies dels  grans musicals nord-americans. Guillem Arnedo, bateria del conjunt, destaca que en els seus concerts sempre hi queda espai per a la improvisació.

Apropar el jazz al públic

La majoria de les formacions que  participaran en el cicle són de músics barcelonins que troben aquí una oportunitat per apropar-se a un públic que  és més difícilment que s’acosti a un club de jazz. “Creiem que és una molt bona opció poder fer un cicle de músiques que potser no són tan populars i fer-les accessibles pel públic de barri”, comenta Arnedo.

El cicle tindrà vuit concerts. Els quatre primers es faran a la sala d’actes del centre, on el piano de cua tindrà més protagonisme. Els altres quatre, que es faran durant el mes de juny, seran al jardí del centre. Mentre que els concerts de la sala d’actes són de jazz més clàssic, al jardí tocaran formacions més grans i amb ritmes més ballables.

Els concerts es fan sempre a dos quarts de nou del vespre i duren una hora. Cal pagar una entrada de vuit euros que es pot comprar des del cap de setmana anterior a la setmana del concert al mateix centre.