La Sala Beckett ha perdut el litigi amb Núñez i Navarro pel contracte de lloguer de la finca del carrer de Ca l’Alegre de Dalt. El Tribunal Suprem ha anul·lat la sentència de l’Audiència de Barcelona de 2009 que va resoldre en favor del teatre i ha donat la raó a la immobiliària.

El conflicte es va desencadenar quan Núñez i Navarro va voler actualitzar les condicions d’arrendament del teatre i  incrementar-ne la quota. La Sala Beckett va veure inviable l’augment de preu i va defensar que el contracte signat amb el propietari anterior de la finca era indefinit i, per tant, se n’havien de mantenir les condicions. El Tribunal Suprem considera que aquest contracte no s’empara en el règim de pròrroga forçosa de la Llei d’arrendaments urbans de 1964.

Atesa la possibilitat d’haver d’abandonar l’edifici de Gràcia, la Sala Beckett es va avançar al procediment judicial i aquest estiu traslladarà les activitats de l’Obrador i les oficines al Poblenou. El teatre rehabilita conjuntament amb el consistori l’edifici de l’antiga Cooperativa Pau i Justícia.