Són els protagonistes de l'obra rebent els darrers consells abans d'entrar a escena. Actors amateurs molt joves, el més veterà té 21 anys, però que han aconseguit causar sensació. 'Els 3 porquets' es va estrenar al febrer al teatre de Sant Vicenç de Sabadell i va aconseguir omplir totes les representacions i, fins i tot, una pròrroga. Ara fan el salt a una sala professional, el Teatre Victòria. MARTA CASCALES, actriu "Havia vingut aquí de petit a veure Maricel, i d'aquestes obres. Veus la gent allà a l'escenari i penses "Oh qué xulo! " i ara poder estar-hi jo és una experiència brutal" Per combatre els nervis, res millor que un crit de guerra. Tot seguit comença l'espectacle, un musical que fa una relectura del conte tradicional amb text i partitura creades expressament per aquesta adaptació. MAGDA PALAU, codirectora "Les músiques les ha composat el Marc Pérez, i són totes noves, i els balls i tot és nou" ALBERT GORINA, codirector "Voliem oferir una versió diferent., no voliem la versió de sempre. Voliem que fos moderna, fresca, humorística. I clar, vam estar pensant quins són aquests elements i vam introduir al llopet, que és el germà petit del llop, qui li dóna el toc d'humor a l'obra" La història és la que tots coneixem però el final, que no us revelarem, amaga una sorpresa.

El musical ha arribat a Barcelona després del gran èxit obtingut a Sabadell, on més de 3.500 persones van assistir a les seves funcions entre els mesos de febrer i abril. Ara, l’obra arriba al Teatre Victòria, un fet que suposa un gran orgull per als director del musical, Albert Gorina i Magda Palau.

La funció compta amb la participació d’una trentena de joves d’entre 13 i 21 anys, la majoria de caràcter amateur, i es podrà veure cada diumenge del mes de maig, a les 12 h.