‘Cas Caputxeta’10, 11 de febrer, dissabte 18 h i diumenge 12 h (8 €). Teatre Tantarantana – carrer de les Flors, 22 (el Raval)‘Cas Caputxeta

‘ és una versió del conte clàssic que parla sobre la llibertat i la recerca de la veritat. Un viatge visual i musical per a nens a partir dels dos anys. Un detectiu que mirarà de saber-ho tot al voltant de la Caputxeta Vermella. S’estrena aquest dissabte al Teatre Tantarantana fins al 25 de febrer.

‘El Tres Porquets’

10 i 11 de febrer, dissabte 17 h i diumenge 12 h (10 €). Aquitània Teatre – avinguda de Sarrià, 33 (Sarrià)

Hi havia una vegada tres porquets que vivien amb la seva mare. Així comença la història d’aquest conte clàssic, ‘Els Tres Porquets’, que s’estrena dissabte a l’Aquitània amb una versió de la història. La mare perd la feina i ha de marxar a la ciutat, a Metropòrkolis, deixant els seus tres fills, que hauran de començar a fer el seu camí. Tots tres s’hauran de fer una casa i la resta de la història ja la sabeu, i si no, retrobeu-la a l’escenari!

 

‘Blancaneus i els set nans’

10 i 11 de febrer, dissabte 16.30 h i diumenge 17 h (10 €). Teatreneu – Terol, 26 (Gràcia)

Una altra opció per aquest cap de setmana és també un clàssic, ‘Blancaneus i els set nans’. En aquest cas és també una versió del conte universal en clau d’humor. Una adaptació de Magatzem d’Ars, una empresa creada des de l’amor al teatre que estrena aquest obra al Teatreneu. Per a nens a partir de tres anys. Fins al 25 de febrer.

 

‘Petit Dalí’

11 de febrer (diumenge), 12 h (16 €). Teatre Romea – carrer de l’Hospital, 51 (el Raval)

Última funció de l’obra ‘Petit Dalí’ al Teatre Romea, dins la programació del Petit Romea. Recomanat per a nens de més de tres anys, aquest és un espectacle amb molta música i sobretot molta imaginació que ens explica la vida d’una nen, el Salvi, creatiu i divertit. Una altra manera d’explicar la vida del gran pintor Salvador Dalí.

‘Gats’

10 i 11, dissabte i diumenge 17.30 (10 €). Jove Teatre Regina – carrer de Sèneca, 22 (Gràcia)

Al Jove Teatre Regina s’estrena aquest dissabte un musical clàssic per a nens, ‘Gats’, la història d’un grup de gats que surten a la nit a cantar sota lluna quan de sobte irromp un gat negre desconegut. Al principi el rebutgen però de mica en mica s’hi van acostant; una manera amable d’explicar la importància del respecte al que és diferent i a allò desconegut. Fins al 25 de febrer.

‘La flauta màgica’

11, diumenge, 12.30 h (9 €) Eixample Teatre – carrer d’Aragó, 140 (Esquerra de l’Eixample)

Adaptació a l’Eixample Teatre de la famosa òpera de Mozart,  ‘La flauta màgica‘,  amb música i cançons en directe. Una versió de les aventures del príncep Tamino i Papageno. Fins al 25 de març.