Rosalía Motomami

(ACN/Redacció) Rosalía ha guanyat el Grammy a millor àlbum llatí alternatiu o de rock per ‘Motomami’ en la 65a edició dels premis, que s’han lliurat quest diumenge a Los Angeles. La proposta de l’artista catalana s’ha imposat, així, a ‘Tinta y tiempo’, de Jorge Drexler; ‘1940 Carmen’, de Mon Laferte; ‘Alegoría’, de Gaby Moreno, i ‘Los años salvajes’, de Fito Páez.

És la segona vegada que Rosalía s’adjudica el gramòfon daurat de la categoria, que ja es va endur el 2020 per ‘El mal querer’. La cantant de Sant Esteve Sesrovires també es va imposar als últims Grammy Llatins i va recollir quatre estatuetes, la de millor enginyeria de gravació, millor disseny, millor àlbum de música alternativa i millor disc de l’any. La cantant, que no ha anat a la gala, ha piulat a les xarxes socials quan ha sabut que havia guanyat el premi.

Rosalía actuarà a Barcelona al Primavera Sound

Rosalía serà una de les cap de cartell del Primavera Sound d’aquest 2023. Serà una edició doble amb concerts pràcticament idèntics a Barcelona (entre l’1 i el 3 de juny) i Madrid (8-10 de juny).

Beyoncé fa història

La gran triomfadora dels Grammy ha estat Beyoncé, que ha guanyat quatre premis amb el disc ‘Renaissance’ i ha batut el rècord que ostentava Georg Solti, director d’orquestra. La cantant té 32 gramòfons i és la més premiada de la història. El cantant britànic Harry Styles s’ha endut el premi a la categoria més esperada: millor disc de l’any per ‘Harry’s house’.