primavera sound 2023 barcelona madrid
Foto: ACN

Ja coneixem el detall del cartell del Primavera Sound 2023 a Barcelona. Rosalía, Depeche Mode, Pet Shop Boys, Blur o Bad Religion seran alguns dels grups que actuaran al festival aquest any, amb una novetat destacada: serà una edició doble amb concerts pràcticament idèntics a Barcelona (entre l’1 i el 3 de juny) i Madrid (8-10 de juny).

Entre els artistes confirmats també hi haurà Bad Gyal, si bé la cantant catalana només actuarà a Madrid.

Programació doble a Barcelona i Madrid

Els dos festivals repartiran els grups amb més de 200 actuacions durant dos caps de setmana consecutius. Un cartell compartit entre les dues ciutats en què s’ha buscat la paritat. Els encarregats de donar la benvinguda seran els Pet Shop Boys, que actuaran el dimecres previ en la jornada gratuïta que es repetirà per partida doble al Parc del Fòrum de Barcelona i el Cívitas Metropolitano a Madrid.

Un cartell pràcticament idèntic

D’aquesta manera, el Primavera Sound configura dos cartells pràcticament idèntics en les tres jornades principals, però amb algunes diferències amb alguns artistes. Així, al Parc del Fòrum es podrà veure Ghost, l’actuació d’Israel Fernández i Diego del Morao, Arthur Verocai, The War On Drugs (que a Madrid encapçalarà el Primavera a la Ciutat) i Holly Humberstone, mentre que per la Ciudad del Rock hi haurà The Mars Volta, Bad Gyal, Georgia i Crack Cloud.

Els Pet Shop Boys actuaran al Primavera Sound 2023

Tant Barcelona com Madrid, però, viuran una extensió de la programació en el circuit de sales. Així, pel Primavera a la Ciutat –que s’ampliarà l’any que ve tant en espais com en durada del 19 al 31 de maig i el 4 de juny- hi actuaran Loyle Carner, black midi, The Comet is Coming, Black Country, New Road, The Chills, Cloud Nothings, Gilla Band, PUP o Blondshell, entre altres, a sales com l’Apolo i La (2) d’Apolo, Razzmatazz 1 i Razzmatazz 2 i el Paral·lel 62. A més, també destaquen artistes com Arab Strap, Melody’s Echo Chamber, Jockstrap, Molchat Doma o Enumclaw.

Els abonaments, a la venda l’1 de desembre

Els abonaments simples tindran un cost de 325 €, mentre que les entrades d’un dia costaran 125 € i els abonaments dobles de Madrid i Barcelona 520 €. Els abonaments sortiran a la venda l’1 de desembre.