ANNA PÉREZ PAGÈS, directora del programa 'Àrtic' "Els premis el que et donen és la sensació que hi ha algú a l'altra banda, que es valora la teva feina. Deia ara el president, gaudiu d'aquest premi amb dignitat i amb orgull. És veritat que s'ha de reivindicar sempre la cultura. Que no està en bon moment, que qualsevol ajut és poc i si nosaltres en una televisió pública, en 'prime time', la podem reivindicar, la podem mostrar la podem ensenyar i la podem compartir, això és un gran orgull per nosaltres." SERGI VICENTE, director de BTV "En un moment en què molta gent s'està preguntant què fan els mitjans de comunicació per afavorir i promoure la cultura, nosaltres estem fent un programa d'altíssima qualitat, l''Àrtic', en 'primer time', i aquest premi ve a dignificar aquesta missió."

L’equip del programa cultural ‘Àrtic’, de BTV, ha participat en la recepció que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet als guanyadors dels Premis ARC d’aquest 2016. Puigdemont ha lloat la tasca dels guardonats en el foment de la cultura musical. Per a la directora de l”Àrtic’, Anna Pérez Pagès, és un “orgull formar part d’una televisió que defensa la cultura”.

El govern no només està al vostre costat sinó que se sent orgullós, en nom del país, del talent musical que hi ha a casa nostra”. Puigdemont ha començat així la recepció al Palau de la Generalitat dels guanyadors dels XIV Premis ARC. Uns guardons que es van lliurar dilluns i en què el programa ‘Àrtic’ de BTV va rebre el reconeixement al millor mitjà de comunicació amb contingut musical. La directora d’aquest espai televisiu, Anna Pérez Pagès, ha reconegut que “premis com aquest et donen energia per seguir endavant”. I ha insistit en la necessitat de reivindicar sempre la cultura “perquè no està en bon moment, qualsevol ajut és poc i si nosaltres en una televisió pública, en ‘prime time’, la podem reivindicar, mostrar i compartir, això és un gran orgull“. En la mateixa línia, el director de BTV, Sergi Vicente, ha afegit que “en un moment en què molta gent s’està preguntant què fan els mitjans de comunicació per afavorir i promoure la cultura, nosaltres estem fent un programa d’altíssima qualitat, l”Àrtic’, en ‘primer time’, i aquest premi ve a dignificar aquesta missió.”

L”Àrtic’, presenta per Flora Saura, encadena ja quatre temporades a BTV. Gairebé 550 programes centrats a difondre la cultura en totes les seves vessants: des de les arts escèniques o la literatura, fins a la música, l’arquitectura, les arts plàstiques, la moda, la gastronomia o art urbà. L’espai, que inclou una entrevista diària, s’emet de dilluns a dijous a dos quarts de 10 del vespre.