Xile, el Perú, Mèxic, Colòmbia, l’Argentina, els Estats Units… i, per acabar, Barcelona. Ismael Serrano ha pujat aquest dissabte i diumenge dalt de l’escenari de la sala BARTS, l’última parada de la gira que dóna títol al seu disc més recent, ‘La llamada’, en què també estan presents els seus èxits de sempre. El títol fa referència a les tradicionals crides del Carnaval uruguaià, que volen involucrar el públic en la celebració.

A ritme de tambors, bombos i la seva guitarra, el cantautor madrileny ha fet una crida a l’esperança i l’optimisme. Assegura que per fer front als problemes que imperen en la societat actual es necessita una reivindicació “més positiva” des de la indústria de la música. I això és precisament el que pretén amb les 13 composicions de ‘La llamada’, peces que s’aproximen a gèneres musicals com la bachata, la samba i inclús el reggaeton.

Serrano ha posat punt final a la gira amb un doble concert a la sala BARTS, acompanyat de la seva banda. Acabarà l’any amb tres actuacions en solitari i baixarà dels escenaris per capficar-se en nous projectes que, ha assegurat, ja li ronden pel cap.