Un estudi de ràdio a la plaça d’Orfila. Ràdio Fabra, la ràdio vinculada al Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació Fabra i Coats, surt de l’estudi i emet des d’aquest emplaçament emblemàtic de Sant Andreu de Palomar les tardes de tots els dijous del mes de juliol.

La iniciativa és de l’Institut de Cultura de Barcelona a través del programa Cultura Viva i sorgeix de la necessitat de potenciar les activitats a l’aire lliure al districte de Sant Andreu. Tot i això, en aquests moments estan treballant per veure si és possible seguir amb aquesta activitat donades les condicions actuals dictades per les autoritats sanitàries.

Apropar Ràdio Fabra als veïns

Tots els dijous de juliol a la tarda, de 18 a 20 hores, Ràdio Fabra emet en directe des de la plaça d’Orfila, al barri de Sant Andreu de Palomar. La iniciativa vol acostar als veïns i veïnes aquest mitjà de comunicació comunitari que dinamitza i segueix l’activitat de la zona, sobretot en l’àmbit cultural.

Diversos col·laboradors participen en un projecte que també vol servir per fer barri i recollir i compartir les experiències viscudes en aquests darrers mesos excepcionals no només per part dels veïns, sinó també pel que fa a equipaments, associacions i entitats. Tots els continguts es poden escoltar en directe per internet o bé recuperar-los a la carta a través de la pàgina web de l’emissora.