Primal Scream ha dut el seu directe “Maximun rock’n’roll” a la sala Razzmatazz en el marc del Festival del Mil·lenni. Es tracta d’un concert amb els millors senzills de la seva carrera, que va engegar l’any 1985. S’havia de celebrar a la sala 1 de la Razzmatazz, però s’ha traslladat a la més petita, la sala 2 (mil persones d’aforament), que tampoc era plena del tot.

El cantant Bobby Gillespie, el guitarrista Andrew Innes i el teclista Martin Duffy, membres de llarg recorregut de la banda, han comptat amb l’ofici de Simone Butler al baix. Entre els temes icònics de la banda han sonat ‘Kill all hippies’, ‘Loaded’, ‘Movin’on up’, ‘Country girl’ o ‘Rocks’, entre d’altres.

Primal Scream va néixer a mitjans dels vuitanta com un grup de rock amb pinzellades psicodèliques. L’any 1991 va donar un cop de timó a la seva carrera amb el tercer treball, “Screamadelica”, en què va incorporar al rock sonoritats pròpies de l’acid-house i l’electrònica de ball, estils que estaven començant a arrasar al Regne Unit. Això els va col·locar a l’avantguarda de l’escena pop. Un encert que van emular en discos posteriors, com “Vanishing point” o “XTRMNTR”. Al vídeo es pot veure el començament del concert amb ‘Don’t fight it, feel it’, tema inclòs en l’esmentat “Screamadelica”.