mirador torre glories

El mirador de la Torre Glòries ofereix un 50 % de descompte en les entrades per a aquest cap de setmana, del 2 al 4 de febrer. Durant aquest divendres, les entrades estan a la meitat de preu (7,5 €) amb motiu del festival Llum BCN 2024. L’últim accés serà a les 23 h. La visita inclou audioguia i l’entrada a l’espai expositiu Hipermirador Barcelona i al mirador de la planta 30, on se situa una escultura de Tomás Saraceno.

El temps aproximat del recorregut és d’uns 50 minuts, tal com detallen els organitzadors.

Tarifes reduïdes per visitar el mirador de la Torre Glòries

Durant aquests dies, a més, la façana de la Torre Glòries estarà il·luminada amb l’obra de l’artista Elisa Storelli. L’entrada general té un preu de 15 €. Així doncs, amb el descompte, el preu final és de 7,5 €. Hi ha, però, tarifes reduïdes sobre les quals també s’aplica l’oferta —Carnet Jove, Júnior, Sènior…. La compra en taquilla implica un suplement de 3 € per persona.

L’entrada al mirador de la Torre Glòries té un accés especial situat a l’exterior de l’edifici que es troba adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Per arribar-hi, la parada de metro més pròxima és Glòries i, pel que fa als autobusos, hi passen el 7, l’H12, el 192, el V23 i l’X1. En tramvia, cal aturar-se a Ca l’Aranyó, estació per on passen les línies T4, T5 i T6.