mapa llum bcn 2024 poblenou

Busques el mapa del Llum BCN 2024 per saber què veure i on es troba cada instal·lació? El Poblenou i els entorns de la plaça de les Glòries s’il·luminen amb motiu del festival Llum BCN 2024. El festival, que ja s’ha convertit en una referència d’àmbit europeu, mostrarà una trentena de creacions artístiques que barregen l’art contemporani o l’arquitectura amb la tecnologia i la il·luminació. Suma’t a les 220.000 persones que van gaudir d’aquesta proposta el 2023 i no et perdis cap detall del festival de llums del Poblenou. Navega pel mapa del Llum BCN 2024 i mira on es troben totes les creacions.

Mapa del Llum BCN 2024 al Poblenou: foto

Navega en aquesta pàgina pel mapa de les instal·lacions del Llum BCN d’enguany. A més, tens l’opció de descarregar-te’l en JPG o en PDF.

mapa llum bcn 2024 poblenou

Accés lliure i gratis

L’accés als diferents edificis que s’il·luminaran del 2 al 4 de febrer és lliure i completament gratuït. L’organització de l’esdeveniment alerta, però, que es farà un control de l’aforament per evitar aglomeracions. Amb el mapa que tens en aquesta pàgina, facilitat per l’organització, podràs planificar la teva visita fàcilment i abans de sortir de casa!