La 23a Mostra de Teatre de Barcelona ja té vencedors. ‘L’alegria està ací dins’, de la companyia valenciana La Família Política, ha guanyat els premis al millor muntatge, millor actor i millor actriu.

Un any més, durant el mes d’octubre, la Mostra de Teatre de Barcelona ha fet del Teatre del Raval un aparador de creacions de companyies joves i emergents. Enguany han estat vuit les companyies que hi han presentat muntatge, però només tres han aconseguit premi. La gran vencedora ha estat la companyia La Família Política, amb tres guardons de tres nominacions. Amb el premi al millor espectacle, ‘L’alegria està ací dins’ s’assegura una estada de tres setmanes en cartell al Teatre Raval. També han estat guardonades les companyies Afflictus i Los Prometidos. La primera ha merescut el premi especial del jurat pel muntatge ‘Only love can hurt like this’.

Nou premi intèrpret revelació

L’obra s’ha endut també un nou guardó, el d’intèrpret revelació, que ha rebut l’actor Èric Pons. El guardó consisteix en un curs monogràfic a l’escola d’interpretació Karloff. La companyia Los Prometidos s’ha endut el premi votació popular per ‘Solo creo en el fuego’. L’acte ha estat conduït per  Toni Albà en el paper d’un mestre de cerimònies que assaja com ha de ser una gran gala. Durant el suposat assaig ha anat introduint les seves populars imitacions de polítics. També hi ha hagut actuacions del músic i cantant Pau Denut i del conjunt “a capella” Metropolitan Union.