El grup osonenc Oques Grasses s’acomiada temporalment dels escenaris amb l’espectacle ‘El dia de l’esperit xai’. És el concert que ofereix tradicionalment pel Nadal i amb el qual, en aquesta edició, ha fet vibrar més de 3.000 persones a l’Antiga Fàbrica Damm. El grup no tornarà a pujar a l’escenari fins l’any 2019, quan tenen previst publicar el seu quart disc.

Les entrades per a la cita nadalenca d’Oques Grasses ja feia setmanes que s’havien exhaurit. Per això, no és estrany que aquest dissabte l’Antiga Fàbrica Estrella Damm s’hagi omplert de gom a gom de persones que volien vibrar amb els integrants del grup, però també acomiadar-se’n d’una forma especial. Perquè, si res no canvia, Oques Grasses no tornarà a pujar a cap escenari fins d’aquí a un any.

Josep Montero, veu i guitarra de la formació, ha recordat als micròfons de betevé que “en quatre anys hem fet gairebé 400 concerts, hem tret tres discs i hem estat a 10 països”, i ha explicat que ara és moment per fer una pausa. Ara bé, aquest adeu temporal no serà en va, ja que volen tornar l’any 2019 amb un disc nou sota el braç.