GISELA JOANET cap de comunicació del Babies al CCCB: "Els nens no capten cadascuna de les paraules que ens estan explicant, però per una banda tenen els pares, que també s'ho passen bé escoltant el text, que és ric i que el poden anar seguint, i per una altra banda són defensors que els nens, si els anem parlant amb un llenguatge ric, van aprenent vocabulari."

La primera sessió ja ha començat fent ple. Els organitzadors del Babies al CCCB estan satisfets amb l’afluència de públic, que ha omplert la sala de nadons i nens de fins a cinc anys. Els espectacles són musicals, visuals, amb llums i textures diferents per atreure l’atenció dels menuts i estimular-los els sentits.

La primera obra, ’30 elefants sota un paraigua’ té, a més, una veu en off amb un registre no adaptat per a nens. “Els nens no capten cadascuna de les paraules que ens estan explicant, però per una banda tenen els pares que també s’ho passen bé escoltant el text, que és ric i que el poden anar seguint, i per una altra banda són defensors que els nens, si els anem parlant amb un llenguatge ric, van aprenent vocabulari”, explica la cap de comunicació del cicle, Gisela Joanet.

El mes de febrer serà el torn dels espectacles ‘Mans’ i ‘Maüra, Filla de la Terra’. El cicle acabarà el 20 de març amb el ‘Pintamúsica!’. Hi haurà funcions cada cap de setmana. Els dissabtes, amb sessions a les 17 h i a les 18 h, i els diumenges a les 11 h i a les 12 h.