Són membres de l'associació Proartcat i estan preparant el primer recital obert que faran aquest any. Serà el proper dilluns i és una activitat en la qual pot participar tothom. RODOLFO NAVARRETE, cofundador de Proartcat "Para cualquier persona que tenga inquietudes artísticas, relacionadas con la poesía, no importa si es música o cualquier otra rama del arte siempre y cuando tenga una visión poética de la poesía" MARIA SÁNCHEZ, cofundadora de Proartcat "Aquest recital és important perquè és el boca a boca que va fent que cada vegada hi hagi més gent." L'entitat es va crear fa cinc anys i el centre cívic de Can Deu és la seva seu social, on organitzen la majoria d'activitats. Tot amb un objectiu clar: aconseguir que la poesia sigui més propera. MARIA SÁNCHEZ, cofundadora de Proartcat "Volem estimular aquest apropament perquè sabem que hi ha molta gent interessada en la poesia, però la poesia desgraciadament no té difusió suficient." Per aquest any ja preparen nous projectes. Un dels quals és l'Entrevista a l'art. Es tracta d'un conjunt de videoentrevistes que difondran a través d'Internet. Hi participaran artistes de diferents disciplines, tot i que la poesia seguirà sent sempre l'element central. MARC MAGRINYÀ, col·laborador d'Entrevista a l'art "Sempre recolzat amb la poesia i mirant de donar una visió més àmplia i que es vegi que la poesia forma part de la vida" Un altre projecte que també volen engegar durant el 2016 és un cicle de trobades poètiques per a adolescents. La previsió és que la primera trobada sigui al febrer.

Un dels principals esdeveniments que acollirà aquest any el Centre Cívic Can Deu és un recital obert de poesia, una activitat organitzada per l’associació Proartcat que es fa el primer dilluns de cada mes i en què pot participar tothom. Una altra de les activitats més consolidades de Proartcat és Tardor de poemes i cançons, una mostra de poesia original que celebren anualment.

La cofundadora de Proartcat, Maria Sánchez, justifica l’existència d’aquestes activitats perquè, segons explica, “volem estimular aquest apropament a la poesia perquè sabem que hi ha molta gent interessada en la poesia, però la poesia desgraciadament no té difusió suficient.”

El Centre Cívic Can Deu és la seu social de l’associació Proartcat, una entitat cortsenca que es dedica a la difusió de la poesia. L’associació es va crear fa cinc anys i actualment disposa d’entre 60 i 80 persones actives, tot i que es planteja créixer i arribar a públics diversos. Per això, per a 2016 engegarà dos nous projectes. Un és ‘Entrevista a l’art’, un conjunt de vídeoentrevistes que es difondran per Internet i en què participaran artistes de diferents disciplines. Tot i això la poesia seguirà sent sempre l’element central. L’altre projecte que engegaran aquest any és un cicle de trobades poètiques per a adolescents i que preveuen començar al febrer.