Moltes famílies s’han acostat durant la primera jornada del festival a l’espai Petit Piknic, que ofereix activitats infantils de tot tipus amb instal·lacions com un tobogan d’aigua, una pista americana, llits elàstics, un rocòdrom i un espai amb malabars.

La jornada matinal s’ha amenitzat amb concerts de música electrònica, mentre que molts pares i mares s’han acostat al mercat de dissenyadors i a la zona gastronòmica, que enguany s’ha ampliat. Inclou una selecció de cuina sobre rodes (“food trucks”) i la iniciativa Social Fooding, en què un equip de voluntaris recupera el menjar que no s’ha venut “food trucks” i els redistribueix pels menjadors socials del barri. Com és habitual, els menors de 12 anys entren de manera gratuïta a la zona infantil.


A la tarda, des de les 16 h i fins a les 21 h, és el torn dels discjòqueis a l’escenari principal. Aquest diumenge, el plat fort és la parella formada per Jesse Rose i Justin Martin, que són l’encarregats de tancar la programació de concerts. A partir de llavors, i fins a les 22 h, té lloc cada diumenge la Sunset Hour, que permet gaudir de la posta de sol fins al tancament del recinte.