Així sona la nova producció de Playless, que ha estat tot un repte per a ell. Normalment és un discjòquei resident a la sala Razzmatazz però avui ha punxat per primer cop una sessió produïda en directe. ÁLEX FERRER, Playless "Tenim les portes obertes una mica a la resta del món, al menys ens escolten que abans era més difícil, però hi ha com una bona base aquí a Barcelona. Crec que és interessant totes les propostes que s'estan fent ara" BORJA MALET, organització del SoundEAT "Barcelona està últimament tenint importància a nivell de producció musical, grups o dj's o artistes. I nosaltres volíem intentar ajudar a promoure, defensar aquests artistes de l'escena local de Barcelona." Els vinils també han estat protagonistes en aquesta festa i els encarregats de fer-los sonar han estat els Discos Paradiso Dj's, representants de la botiga del mateix nom. Amb ells els assistents han ballat al ritme del house i la música disco. GERARD LÓPEZ, Discos Paradiso Dj's "Posarem una mica música disco dels 70 i els 80, i després house dels 90 i alguna cosa més actual" "Yo creo que deberían repetir esto cada año porqué de verdad que está muy guay." "Amb la música, la gatronomia es fa un mix molt interessant." L'altre gran atractiu de la trobada és la gastronomia. I és que s'ha fet una seleció acurada de sis Food Trucks, és a dir, menjar en furgonetes amb delícies d'arreu del món per acompanyar aquesta tarda de música electrònica als jardins de Pedralbes. Una combinació que comença a arrelar a la ciutat i que ja es pot trobar en diferents festivals. En aquest cas, ja és la segona edició del Sound Eat, que espera repetir els propers any però en espais diferents.

Després de la primera edició al Moll de la Marina, els organitzadors han tornat amb més força aquest any i s’han traslladat als jardins de Pedralbes. De fet, el SoundEAT s’ha integrat enguany dins la programació del Festival de Pedralbes. Però la intenció és canviar l’escenari de la festa cada any.

Aquest dissabte, el cartell ha estat conformat per artistes del panorama barceloní com Extraperlo, Playless, BeGun, Discos Paradiso Dj’s i Raver Jewish.

L’altre punt fort de la trobada ha estat, com l’any passat, la gastronomia a càrrec d’una selecció de “food trucks”, és a dir, les furgonetes i caravanes que serveixen al carrer menjars d’arreu del món.