Quan la Carla es va presentar al concurs de cartells de la Festa Major de Sants tenia molt clar el que volia fer. I la fórmula ha agradat, perquè la seva obra és la guanyadora d'aquesta edició. CARLA ROSSIGNOLI "Quería que se viera festivo, musical, alegre. Que se leyera bien porque veia otros carteles de otras fiestas mayores donde no se terminaba de leer bien." Però aquest premi no és fruit de la casualitat. La Carla va estudiar disseny gràfic a l'Argentina i fa anys que s'hi dedica professionalment. CARLA ROSSIGNOLI "Soy diseñadora gráfica. Estudié diseño en la universidad y con esto me gano la vida. No sólo carteles. También hago portadas de libros." Tot i la seva experiència, confessa que un cop entregat el cartell li van sorgir dubtes i no les tenia totes. CARLA ROSSIGNOLI "Basándome en lo que había visto de otros años pensaba que no estaba bien orientado y bueno fue una buena sorpresa." La Carla confia que aquest premi li obri portes per fer nous treballs. CARLA ROSSIGNOLI "Por supuesto, promoción y alegría de ver que puedo compartir el cartel con el barrio y supongo que haré muchas foros y me pasaré por las Fiestas de Sants para disfrutarlo."

La guanyadora del concurs de cartells té 35 anys i va estudiar disseny gràfic a la Universidad Nacional de Cuyo. Des de 2005 viu a Barcelona i actualment treballa com a dissenyadora a diverses editorials. El cartell destaca pels seus colors i per la presència d’instruments musicals i de símbols festius.

Aquest any seran 18 els guarniments que lluiran els carrers de Sants i s’incorporen al repte de participar-hi amb muntatges els carrers Gayarre i Papin. El Mercat de Sants, segons ha explicat l’Ajuntament, també serà un espai destacat on la festa tindrà presència.

Els carrers guarnits seran els de Robrenyo, Vallespir (en dos trams diferents, de Dalt i de Baix), Valladolid, Alcolea (en dos trams diferents, de Dalt i de Baix), Galileu, Rosés, Canalejas, Finlàndia, Sagunt, Guadiana, Masnou-Premià, plaça de la Farga, Rossend Arús, Santa Cecília, Gayarre i Papin.

En aquesta edició el pregó de la Festa Major de Sants anirà a càrrec del periodista Alfred Picó Sentelles, que des de fa més de 20 anys dóna classes de comunicació a escoles, centres universitaris, empreses i Administració pública. Va ser fundador i director de ‘Trenc d’Alba’, revista dels anys 80 dedicada a Sants, Hostafrancs i la Bordeta.