En no gaire estona, a la plaça de Sants, s’hi han pogut veure nou castells de set. Ha estat una diada força ràpida, amb les tres colles molt ben sincronitzades, tot i que l’execució d’alguns castells hagi estat més lenta de l’habitual.

Els Castellers de Sants han fet els tres castells en successives rondes: 5d7, 7d7 i 3d7. Els Borinots els han coronat amb canalla molt menuda. Han completat l’actuació amb un vano de cinc (vd5).

Els Castellers de la Vila de Gràcia han igualat la millor actuació de la història de la diada (la seva de l’any passat) amb 5d7, 2d7 i 4d7a. També han ensenyat un doble pilar de quatre (2p4).

La colla convidada de Sant Cugat del Vallès, els Gausacs, ha fet 3d7, 5d7 i 4d7. Els de verd han completat l’actuació amb un pilar de cinc (p5).

Les tres colles han aprofitat la diada per anat donant rodatge a molts castellers que els serviran per afrontar els castells de vuit que començaran a portar a plaça durant les properes setmanes, molt possiblement a la propera actuació, que és el 24 de març al Poble-sec.