La Nau Bostik estrena mural de l’artista argentí Elian Chali i ha obert l’espai als veïns per celebrar-ho i per ensenyar-los el resultat final. S’ha fet un taller d’art urbà, on els més petits de la casa s’han convertit en grafiters per un dia. Han pogut pintar una paret i fer-hi dibuixos.

Chali ha pintat el mural durant tota la setmana i aquesta intervenció artística ha tingut una important vessant educativa. En aquesta festa ciutadana hi han assistit alguns dels participants, de l’Escola 30 Passos i del Centre Bemen-3. Aquest matí també s’ha inaugurat una exposició que explica com han treballat amb els nens.

Un dels espais d’aquesta antiga fàbrica està dedicat a l’autor del mural. Hi ha una exposició amb una vintena de peces risogràfiques d’Elian Chali, que es pot visitar fins al 23 de gener.

Bostik Murals omple de color l’antiga fàbrica

Aquesta intervenció artística forma part del projecte Bostik Murals, impulsat per l’entitat Difusor. L’objectiu d’aquesta iniciativa és convertir la Nau Bostik en un museu d’art urbà. Ofereixen diverses residències a artistes que vinculen la seva obra amb el territori.