Els murs del Parc de les Tres Xemeneies acullen tot tipus de reivindicacions en forma de grafits efímers. Diumenge, 19 de juny, aquests espai ha servit per visibilitzar el paper de les persones grans dins del col·lectiu LGTBI+.

“Som LGTBIQ+ velles i no som invisibles: som aquí!”, aquest és lema que ha inspirat les creacions dels deu artistes que hi han participat. Des de les 10 del matí i fins ben entrada la tarda, artistes com PixaPixa, Garoine i 2304 han elaborat les seves obres.

L’activitat, impulsada per Rebobinart, s’ha emmarcat en la celebració del mes de l’Orgull LGTBI+, i ha perseguit l’objectiu de reconèixer i visibilitzar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere.

Murals tres xemeneies LGTBI+

Ha comptat amb la col·laboració de l’Associació GAG (Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals), una entitat sense ànim de lucre que treballa per al reconeixement social, l’assessorament jurídic i l’acompanyament a persones lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals. “Pretenem convertir l’LGTBIQ+ JAM en un altaveu de lluita i celebració on tothom pugui sentir-se reconegut i on es donin espais de diàleg crític i empoderament col·lectiu a través de la creació artística a l’espai públic”, han explicat des de Rebobinart.