Els veïns del carrer de la Llibertat, al barri de Gràcia, han engalanat el seu carrer amb les tradicions del Corpus Christi. Aquest diumenge, 19 de juny, desenes de persones han sortit al carrer des de primera hora del matí per treballar en una catifa de flors que representa un cant a la pau amb la imatge del colom blanc i una bola del món.

A més, per primera vegada la festa ha inclòs també la tradició de L’Ou com balla, que enguany s’ha pogut veure en 21 espais de Barcelona. Amb aquestes activitat, el carrer de la Llibertat ha volgut donar el tret de sortida a dos mesos intensos de feina fins arribar a la Festa Major de Gràcia.

El veïnat, molt implicat

Aquesta activitat ha tingut una bona acollida entre el veïnat. El president de la Comissió de Festes del Carrer de la Llibertat, Toni Mañané, explica que aquest és un preludi de la festa major i que hi participen molts veïns. Alguns participants destaquen que “l’ambient és molt engrescador i col·laborador” i que també ve gent d’altres barris, com Sants, el Clot o la Verneda.