L’Espai Jove Boca Nord ha estrenat un nou mural que decora la façana principal de l’edifici, situat al carrer dels Agudells. El disseny actual ha estat realitzat per l’artista Hugo Andrés (@cepa_uno), colombià que només fa tres mesos que viu a Catalunya. El mural duu el títol ‘Els colors del barri’ i s’hi pot veure un nen amb una guitarra que simbolitza l’alegria de la gent del Carmel i el tarannà musical de moltes de les activitats que s’organitzen al centre.

Al dibuix també s’hi poden veure dos espècies d’ocells molt presents a la zona. Un jurat va escollir aquest disseny d’entre els diversos que es van presentar en una convocatòria oberta a artistes del món del grafit.

Nou mural cada dos anys

L’Espai Jove Boca Nord renova cada dos anys des del 2010 la façana principal. La darrera vegada que es va pintar, però, va ser el 2018, a causa de la pandèmia. El mural anterior el va pintar l’artista Juan José Surace i representava uns éssers imaginaris fent una actuació musical. L’estrena dels murals es celebra cada vegada amb una festa urbana amb música i balls de hip-hop.