concerts merce 2023

BAM, Acció Cultura Viva i Música Mercè presentaran del 22 al 25 de setembre la millor música de l’escena local, nacional i internacional. La Mercè 2023 ofereix una oportunitat perquè la ciutadania descobreixi les propostes i les tendències artístiques de tots els gèneres del moment i la feina que fan els diferents col·lectius culturals, sobretot locals, amb apostes en què les protagonistes són les escoles superiors de música de la ciutat, però també amb projectes destinats
a noves propostes musicals com el Sona 9 i el Brot.

Més d’un centenar d’artistes i grups, principalment catalans, però també procedents de fins a 11 països diferents, ompliran els 16 espais amb concerts de la Mercè 2023, de lliure accés..

50 propostes al Música Mercè

Música Mercè presenta una programació tan festiva i diversa com la ciutadania de Barcelona. Al llarg d’una cinquantena llarga de propostes ballables i per a tots els públics es podran viure presentacions de discos, concerts molt especials i produccions exclusives.

Una oferta musical que es podrà gaudir en espais nous com el passeig dels Til·lers i el del carrer de Menéndez y Pelayo, a les Corts, i altres de ja clàssics com el Teatre Grec, els Jardins del Doctor Pla i Armengol, la platja de Bogatell, l’avinguda de la Catedral i la plaça Major de Nou Barris, que amplia l’horari per acollir dues jornades de concerts a l’hora del vermut.

En cadascun d’aquests espais hi haurà una actuació d’un o una artista de Kíiv, la ciutat convidada d’aquesta edició de la Festa Major de Barcelona.

Daria Kolomiec

Es traslladen els escenaris de les ràdios

Les ràdios musicals catalanes estrenen un escenari a les Corts, al carrer de Menéndez y Pelayo. Divendres, aquest espai acollirà la programació de Cadena 100 amb The Sants, Buhos i Abraham Mateo. Dissabte serà el torn de RAC105, amb els concerts d’Edu Esteve, Triquell, Lildami, Doctor Prats i The Tyets.

Diumenge, Europa FM tancarà la programació d’aquest escenari amb les actuacions de Julen, Mosaic i
Portobello. A més a més, dissabte també hi haurà la programació d’ELS40 a l’escenari del Bogatell amb
Sexenni, Suu, Dani Fernández, Els Catarres i La Fúmiga.

30a edició del BAM

En la 30a edició, la direcció artística del BAM, capitanejada per la cooperativa L’Afluent, planteja una quarantena d’artistes i col·lectius clau per entendre l’escena musical actual menys convencional. Passaran pels escenaris del BAM artistes tan diverses com Baiuca, Mushkaa, EU.CLIDES, The Notwist, Remei de Ca la Fresca o Queen Asher & Rehema Tajiri.

BAIUCA

Què vols saber de les festes de la Mercè 2023?