festes gràcia 2022 mapa

Tens pensat desplaçar-te pels carrers guarnits de les Festa Major de Gràcia? En total hi ha 23 vies i places que s’engalanen fins al 21 d’agost i que participen en el tradicional concurs. En aquesta pàgina t’oferim el mapa de les festes de Gràcia 2022, per tal que no et perdis cap guarniment i puguis planificar el teu recorregut. És el mapa oficial de la festa major. Tens la possibilitat de descarregar-te el plànol com una fotografia en format JPG i, també en PDF, segons el que més t’interessi.

A més a més, t’ho posem fàcil per consultar l’intinerari mentre siguis allà: t’oferim també un mapa interactiu, tot marcant els carrers guarnits de les festes de Gràcia 2022 i les descripcions de cada guarniment.

Festes de Gràcia 2022: Programa, concerts, carrers guarnits i tot el que n’has de saber!

Plànol de les festes de Gràcia 2022: descarrega-te’l!

Aquí t’adjuntem el mapa de les festes de Gràcia 2022. Pots descarregar-te la imatge i guardar-la al teu mòbil o consultar-la sempre que vulguis.

mapa festes gràcia 2022 carrers guarnits

Mapa de les festes de Gràcia 2022: carrers guarnits en PDF

El carrer de Verdi guanya el concurs de carrers de la Festa Major de Gràcia 2022

Mapa interactiu de Gràcia

A continuació t’oferim la possibilitat de navegar per aquest mapa interactiu perquè ubiquis tots els carrers guarnits i en coneguis les temàtiques de cadascun!