El carrer de Verdi s’ha proclamat guanyador del concurs de guarnits de la Festa Major de Gràcia 2022. Verdi s’ha endut 298,5 punts amb el seu ‘Quixot’. En segon lloc, el carrer de Tordera amb el muntatge ‘Passeig de la Xina’, ha merescut 291,5 punts del jurat. El tercer premi ha estat pel carrer del Progrés, que ha rebut 282 punts per la seva decoració ‘Progrés Park’.

Els guanyadors s’han donat a conèixer en un acte que s’ha fet aquest dimecres a la tarda a la plaça de la Vila. De la mateixa manera que ja va passar durant el pregó, el regidor de Gràcia, Eloi Badia, ha estat escridassat durant el seu parlament. Badia ha dit que tots els participants es mereixien guanyar per la dedicació i l’esforç que fan en guarnir els carrers.

A banda de reconèixer els carrers millor engalanats, també s’han donat els premis d’honor als millors balcons i finestres i també a les portalades i comerços. ‘Vora la mar’, al carrer de Francisco Giner ha estat reconegut amb el primer premi a portalades i comerços i pel que fa als balcons, el primer premi d’honor se l’ha endut la residència d’avis del carrer de Sant Lluís.

La cerimònia de lliurament ha reconegut altres aspectes dels guarniments dels carrers en categories especials com la reutilització (la Perla), la millor il·luminació (Tordera), el detall artístic (Berga), sostre i laterals (Joan Blanques Baix de Tot i plaça de la Vila de Gràcia), entrada i sortida (Mozart) i altres mencions especials.

Aquí pots consultar tots els premis d’honor dels carrers guanyadors.

 1. Verdi
 2. Tordera
 3. Progrés
 4. Mozart
 5. Fraternitat de Baix
 6. Llibertat
 7. Joan Blanques de Baix de Tot
 8. travessia de Sant Antoni
 9. Sant Miquel i Luis Antúnez
 10. plaça de la Vila de Gràcia
 11. Berga
 12. Joan Blanques de Baix
 13. Lluís Vives
 14. plaça del Nord
 15. plaça de Rovira
 16. Jesús
 17. la Perla
 18. Fraternitat de Dalt
 19. Providència
 20. Puigmartí
 21. Ciudad Real
 22. Perill
 23. plaça del Poble Gitano