Ciutats, parcs naturals, rius... En 22 anys, la revista bimestral 'Altaïr' ha donat diverses vegades la volta al món, saltant les fronteres administratives. Aquest és l'últim número, un monogràfic sobre els parcs naturals dels Estats Units, i pels fundadors de la revista, és molt més que tan sols una guia. ALBERT PADROL, fundador de la revista Altaïr "És una revista cultural que utilitza el viatge com a clau del coneixament, un producte fet amb molta cura." Una cura que no ha passat desaparcebuda. Aquest matí hem trobat molts lectors que han vingut a comprar-ne l'últim número. Entre ells, el navegador Júlio Villar. Tot i aquesta mala notícia els editors estan buscant-hi una solució més viable. De totes formes, els 3.000 subscriptors rebran compensacions econòmiques, llibres, o revistes endarrerides.

El llibreter i fundador de la revista ‘Altaïr’, Albert Padrol, assegura que no es tracta d’un adéu definitiu i que es buscaran alternatives, com canviar la periodicitat o crear-ne una edició digital. Padrol descarta “devaluar la revista amb menys pàgines o articles de menor qualitat”. Els 3.000 subscriptors rebran compensacions econòmiques, llibres, o revistes endarrerides.

La publicació bimestral ha estat una referència per als lectors i viatjadors exigents, que volen evitar els circuits convencionals o simplement somiar amb destinacions.