L'obra de Lutz Hübner, autor de referència a Alemanya pel que fa al teatre adreçat a adolescents, convida a la reflexió escenificant un càsting trampós per fer de presentadora d'un programa juvenil. Les tres joves aspirants, que encarnen Júlia Truyol, Yasmina Espelosín i Anna Maria Perelló, han de passar per tota mena de proves: cantar, ballar, presentar-se, entrevistar les altres concursants. No tenen formació específica, han estat triades perquè són noies com les que miraran el programa. LUTZ LÜBNER, autor "Fins als 90, els programes et deien que tot allò estava molt lluny de tu. Les estrelles no tenien res a veure amb el món quotidià. El canvi de paradigma va ser dir: 'tothom pot esdevenir una estrella'." La competència entre les tres va pujant de to, esperonada per la responsable del càsting. LUTZ LÜBNER, autor "En aquests programes de talent hi ha sempre el 'vull veure de què més ets capaç'. Treure el màxim que es pot treure dels qui són a escena." La companyia l'Aviador, liderada pel director Miquel Àngel Raió i l'actriu més veterana, Conchi Almeida, ha pogut muntar 'Creeps' gràcies al micromecenatge.

El teatre Tantaranta presenta una obra amb tres adolescents com a protagonistes. Estarà en cartell del 22 de maig al 2 de juny.

La Vanessa, la Glòria i la Lili han estat convocades per separat a uns estudis de televisió i les tres creuen que han estat seleccionades com la futura presentadora del nou programa musical de la cadena, anomenat ‘Creeps’. La direcció del programa els farà passar proves, de praxi dubtosa, perquè demostrin les aptituds i la personalitat que tenen.