Fins i tot el vídeo promocional del Micro-Clima Sound és una declaració d'intencions, és molt semblant al del Primavera Sound. Al darrere d'aquest petit festival hi ha en Raül Chamorro, un dels propietaris de la botiga de discos Ultra-Local Records, especialitzada en grups independents i segells discogràfics catalans. Que facin broma del Primavera, però, no vol dir que hi estiguin en contra. Fins dissabte actuaran a la mateixa botiga sis grups catalans en format acústic, avui ho fan els barcelonins Rosa Luxemburg. En els pròxims dies també hi actuaran Mistu-Mistu, Anicet, Ran Ran Ran, The Trees i La Maravillosa Cabeza Parlante.

El Micro-Clima Sound neix amb la voluntat de parodiar la grandiloqüència del Primavera Sound

, per això el cartell i el vídeo promocional són una imitació dels del Primavera. Al darrere d’aquest petit festival hi ha els responsables de la botiga de discos Ultra-Local Records, especialitzada en grups independents i segells discogràfics catalans.

Que facin broma del Primavera no vol dir que hi estiguin en contra, de fet els responsables aniran cap al Parc del Fòrum després de tancar la botiga, un cop s’acabin els concerts del seu festival, que es fan cada dia fins dissabte, 25 de maig, a partir de les 18 h a la seu d’Ultra-Local Records, al carrer de Pujades, 113.

Fins dissabte al Micro-Clima Sound hi actuaran els grups Rosa Luxemburg, Anicet, The Trees, Mistu-Mistu, Ran Ran Ran i La Maravillosa Cabeza Parlante.