Georges Moustaki va esdevenir una de les grans veus franceses arran dels concerts que va fer en una sala music-hall de Montparnasse. Durant els 60 va escriure alguns dels temes més coneguts, entre els quals destaquen ‘Le métèque’ (‘L’estranger’) com l’èxit més important. ‘Sarah’, ‘Ma solitude’, ‘Il est trop tard’, ‘Ma liberté’ i ‘La dame brune’ són altres dels temes més destacats que el van fer famós.

Moustaki va estar molt relacionat amb la nova cançó catalana, especialment gràcies a l’amistat amb Marina Rossell. Junts van compartir l’escenari del Palau de la Música Catalana. Moustaki també va col·laborar en la gravació del disc de Rossell titulat ‘Y rodará el mundo’.

El 2007 Moustaki va interpretar en català la seva cançó ‘Vagabond’ i el 8 de gener de 2009 va fer un últim concert al Palau. En aquesta darrera ocasió ja només va poder interpretar tres cançons, a causa dels problemes respiratoris que patia, que li han causat la mort aquest dijous.

L’any 2011 Rossell va enregistrar el disc ‘Marina Rossell canta Moustaki’ amb cançons del cantautor francès traduïdes i adaptades al català.