concerts merce 2023

Aquest diumenge, 25 de setembre, els concerts de la Mercè 2022 arribaran carregats d’artistes de renom per acomiadar les actuacions musicals amb motiu de la festa major. Lola Índigo, Doctor Prats, Buhos, Stay Homas i Miki Núñez són alguns dels artistes i grups que portaran la música l’última nit de concerts a la ciutat en punts com l’avinguda de la Reina Maria Cristina o la Zona Universitària. On actuarà cada cantant o grup? T’ho detallem a continuació perquè sàpigues on anar per veure el teu artista preferit!

Lola Índigo a la Mercè 2022: Zona Universitària

Lola Índigo vindrà per la Mercè a Barcelona després de treure a la llum ‘Discoteka‘, la nova cançó amb la també cantant María Becerra. La cantant i el seu grup de ballarines posaran aviat punt final a la gira de ‘La Niña‘, el seu últim àlbum, però no abans sense passar per la capital catalana amb un espectacle de ball i colors que, de ben segur, animarà el públic.

El concert es farà a l’Escenari Zona Universitària a partir de les 22.55 h, després de l’actuació de Miki Núñez.

Doctor Prats, també a l’escenari Els 40

Doctor Prats serà l’encarregat d’acomiadar els concerts que es faran diumenge a la Zona Universitària, amb un concert a partir de l’1.45 h. L’actuació musical del grup català engegarà després de The Tyets. Una de les aparicions prèvies del grup abans de venir a Barcelona ha estat a finals d’agost, a Vilafranca.

Buhos, a Reina Maria Cristina

Canviem d’escenari perquè Buhos vindrà a Barcelona per la Mercè amb un concert a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, a l’Escenari RAC 105. Aquí, el grup català tocarà a les 0 h, abans que ho faci Habla de mi en Presente. ‘Volcans‘ i ‘Barcelona s’il·lumina‘ són dos dels temes més escoltats del grup fins ara.

Stay Homas, també a l’Escenari RAC 105

Buhos sortirà a l’escenari després que just abans ho hagi fet un grup que es va fer popularment conegut durant el confinament domicilari per la covid. Es tracta de Stay Homas, que tocarà a Maria Cristina després de fer-ho a Vic i Donosti. Dies després, el 30 de setembre i l’1 d’octubre, passaran per Sant Cugat del Vallès. Així, posaran punt final a la gira actual.

El concert serà a les 22.30 h, després de Ginestà.

Miki Núñez per la Mercè: Zona Universitària

Miki Núñez va donar-se a conèixer durant la seva participació al programa de talents musicals Operación Triunfo i, després, per representar Espanya al Festival d’Eurovisió. Ara, el cantant vindrà a Barcelona després de treure la seva nova cançó ‘Dime que no duele’. El català actuarà a les 21.35 h de diumenge, 25 de setembre, a l’escenari Zona Universitària, abans de Lola Índigo i després de Portobello.