Unes 300 persones ja s’han descarregat l’aplicació i més de 90 s’hi han inscrit en equips d’entre quatre i vuit persones. El preu de la inscripció és de 45 euros i inclou les quatre entrades, les activitats postfunció i les gestions. Els participants assistiran al teatre els dimecres o els dijous, depenent de l’equip, fins al 18 de desembre. La primera obra vista pels concursants ha estat La Pols’ a la Sala Flyhard, el 29 i 30 d’octubre. Les tres obres que queden per veure són Timó d’Atenes’ a la Bibiloteca de Catalunya, El llarg dinar de Nadal’ al Círcol Maldà i Trilogia Mozart’ a La Seca Espai Brossa.

Un cop acabada la representació, els concursants han de contestar a un Trivial de preguntes a través de l’aplicació. La classificació de punts es determinarà segons l’habilitat per contestar dels equips i l’interès de les seves respostes. Els participants poden respondre les preguntes des de casa seva, però també quedar-se una estona al teatre després de cada funció i comentar-la amb el seu propi equip, amb d’altres o amb la resta del públic que hagi vist l’obra. De fet, l’objectiu de la Lliga de Teatre és precisament motivar al públic en el debat després de veure una obrano deixar cap butaca buida.

Qui organitza la Lliga de Teatre i ha creat l’aplicació és la productora teatral Sixto Paz, que aprofita l’agenda de l’app per donar a conèixer la gira de la seva pròpia obra ‘Pulmons’, que es representa a 16 ciutats de Catalunya fins al 14 de desembre. Sixto Paz és una productora que busca noves formes de fer teatre i atreure públic. La Lliga de Teatre és una proposta per gaudir de les funcions en equip i vinculant-les a una competició divertida.