És la primera edició del Manifest del Surrealisme d'André Bretón publicat l'any 1924. Una de les joies de la fira del llibre, valorat en més de 1.000 euros. Un llibre que ha donat moltes voltes. LLUÍS MILLÀ, llibreria Millà: "És el sabor de saber que aquell llibre ha passat per altres mans. Hi ha gent que això lo li agrada i vol el llibre nou. Però el fet que el llibre tingui vida pròpia el fa molt atractiu." Remenant entre les prop de quaranta parades, també ens topem amb aquest Quixot imprès per Joaquín Ibarra l'any 1780, o aquest incunable de finals del segle XV. ROGER ESCAPA: "La Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern tanca la 61a edició dues setmanes després del tret de sortida. Els llibreters en fan un balanç positiu, tot i que remarquen que el públic s'hi mira molt a l'hora de gratar-se la butxaca". JOAN SERRA, llibre vell Immaculada de Regàs: "De gent en passa molta i la gent continua comprant llibres. El problema potser és que la gent compra llibres de preu baratets. La gent compara, remena, mira ofertes i compra el llibre de taulell." Entre els compradors, sempre hi ha qui té una idea molt clara del que busca. MIREIA MASÓ: "Estic buscant el de sempre. Són els llibres que em falten de la col·lecció Bernat Metge. Una col·lecció que la tenim d'herència i ens queden uns números concrets que no hi ha manera de trobar-los si no és que véns a fires antigues." Aquest any no l'ha poguda completar. Potser l'any que ve hi haurà més sort.

Segons el president del Gremi de Llibreters de Vell, “es manté la tendència d’edicions anteriors que van cap a l’augment de la venda de llibres de preus fins a 20 euros i també l’augment de públic comprador jove”.

La particularitat d’aquesta fira és que la totalitat dels llibres que s’hi venen són de segona mà. En aquest sentit, s’hi poden trobar autèntiques peces històriques com, per exemple, incunables de finals del segle XV o un Quixot imprès per Joaquín Ibarra l’any 1780 valorat en més de 6.000 euros.