Ha estat l’únic concert a Espanya de la gira de Lady Gaga per presentar el seu segon disc, ‘Born This Way’, i no hi havia cap localitat buida. L’escenari estava adornat amb un castell medieval amb tocs futuristes.

Aviat ha sonat la cançó que dóna nom al disc i a la gira, que ha encès un públic expectant, que en alguns casos ha fet més d’una setmana de cua per poder veure la diva. Lady Gaga ha recuperat algunes cançons que ja va presentar a la gira ‘The Montser Ball Tour‘, com ‘Paparazzi’ o ‘Bad Romance’ però n’ha presentat de nous com ara ‘Hair’ o’Americano’.

Per acabar de conquistar al públic, durant una bona estona de la part central del concert, Lady Gaga ha aparcat les seves originals vestimentes per aparèixer amb la samarreta del Barça -quan falten només unes hores de disputar-se el clàssic contra el Reial Madrid al Camp Nou- i ha posat novament el Sant Jordi als seus peus.

La cantant ha deixat la seva empremta a Barcelona -on actuava per segona vegada en la seva carrera- i ha dit adéu als espectadors que s’han quedat amb ganes de més minuts d’actuació, malgrat acabar emocionant amb ‘The Edge of Glory’ i ‘Marry The Night’.