En primera ronda, els Castellers de Sagrada Família han descarregat un cinc de set, mentre que els del Poble Sec han descarregat el tres de set aixecat per sota. Una estructura que han repetit els de Sagrada Família en segona ronda, perfectament executat. Els Bandarres, per la seva banda, han carregat un set de set, una estructura en què s’ha despenjat l’acotxador i no s’ha pogut comptar com a descarregada.

En la tercera ronda, els barcelonins han compartit plaça amb set colles més. Els de la Sagrada Família han descarregat un set de set que en cap moment semblava perillar, i els del Poble-sec han descarregat també sense problemes un cinc de set.

En espera del que facin demà la resta de colles participants, els castellers de la Sagrada Família i del Poble-sec es situen en la 12a i en la 13a posició, amb 678 i 633 punts respectivament. El concurs és l’única actuació castellera en la qual les construccions es tradueixen en punts i guanya qui més n’obté. Demà serà el torn dels Castellers de Barcelona, els Castellers de Sants i els Castellers de la Vila de Gràcia.