Quan falten pocs dies per Sant Jordi els més petits poden prendre contacte amb les lletres a Món Llibre. I encara que ho sembli, no cal saber llegir per participar-hi... De fet, els tallers i activitats estan dirigits a nens i nenes de totes les edats. El gremi de llibreters participa per primera vegada en aquesta 11a edició del Món Llibre. Els estands de venda d'exemplars són de llibreries que tenen seccions fixes de literatura infantil i juvenil. També hi ha un espai d'intercanvi de llibres. A més, hi participen prop de 50 editorials diferents. Enguany s'han ampliat un 25 per cent els espais i l'oferta d'activitats del festival literari. D'aquesta manera, els organitzadors esperen superar els 25.000 visitants que van venir l'any passat. Després de la jornada d'avui és molt probable que ho aconsegueixin, tot i que encara faltarà tot diumenge per parlar de resultats.

En la seva onzena edició, el festival ofereix més d’un centenar d’activitats per apropar els llibres als més petits. Una quarantena d’editorials de literatura infantil i juvenil se sumen a aquesta iniciativa que compta també amb la col·laboració de les biblioteques barcelonines.


Món Llibre ha dirigit la mirada en aquesta edició cap als infants d’entre vuit i 13 anys habilitant un espai d’ús exclusiu per a ells, l’Espai dels Grans, on s’han organitzat diverses activitats centrades en la popular obra de Lewis Carroll ‘Alícia al país de les meravelles’.

Els més petits també han gaudit d’un espai per a ells, on han tingut lloc activitats com la interpretació de cançons de bressol en diferents llengües, tallers de teatre, titelles i animació. Com a novetat, en aquesta edició s’ha instal·lat un aparador a l’aire lliure on poder comprar llibres.

L’entrada és gratuïta amb aforament limitat i l’espai està obert aquest dissabte i diumenge des de les 11 h del matí fins a les 19.30 h.