El dia ha començat amb un entrenament previ, al mateix parc de la Ciutadella, per posar a punt el cos i els músculs. Un cop ja preparats, tant professionals com aficionats i alumnes de diferents escoles de circ, coordinats per l'Escola Rogelio Rivel, han pogut practicar el trampolí, la perxa xinesa, els equilibris o els aèris, entre altres disciplines. ALFRED FORT, gerent d'APCC "Hi ha les activitats del circ a la gorra durant tot el cap de setmana, tant avui com demà, aquí al parc, on diversos artistes ens ensenyaran els seus espectacles per a la gent que el vulgui veure." Els quatre espais d'atuació estan situats: dos al passeig dels Til·lers, un altre a la Glorieta i enfront del Castell dels Tres Dragons. Els espectacles duren entre 10 i 25 minuts i es fan durant tot el dia. També hi ha un taller de circ, a càrrec de l'Ateneu Popular 9 Barris. "En l'acte central del Dia Mundial del Circ, aquí al Parc de la Ciutadella, els que millor s'ho han passat són els petits." "He pujat al trapezi. "Ha pogut fer una figura..." "He provat el plat xinès, i la bol... he fet la bola perquè volia provar... no perquè sempre faig els plats xinesos i volia provar alguna cosa nova." Els més petits anaven acompanyats per un professor de circ que els ajudava a practicar la seva disciplina favorita. S'hi han pogut veure tant companyies veteranes amb molta experiència com Penélope y Aquiles i d'altres de joves com Arritmados o Microcirc. Demà diumenge, al parc també hi haurà diferents espectacles que serviran per cloure la setmana dedicada al Dia Mundial del Circ.

L’acte ha començat amb un entrenament previ, al mateix parc de la Ciutadella, per posar a punt el cos i els músculs. Un cop ja preparats, tant professionals com aficionats i alumnes de diferents escoles de circ, coordinats per l’Escola Rogelio Rivel, han practicat el trampolí, la perxa xinesa, els equilibris o els aeris, entre altres disciplines.

S’han instal·lat quatre espais situats al passeig dels Til·lers, a la Glorieta i davant del Castell dels Tres Dragons. Els espectacles duren entre 10 i 25 minuts i es fan durant tot el dia. S’hi poden veure tant companyies veteranes amb molta experiència, com Penélope y Aquiles, i d’altres de joves com Arritmados o Microcirc. També hi ha un taller de circ, a càrrec de l’Ateneu Popular 9 Barris.

Aquest diumenge al parc també hi haurà diferents espectacles que serviran per cloure la setmana dedicada al Dia Mundial del Circ.