El Liceu ha descobert tots els interiors al públic a través de la tecnologia de Google. Es pot passejar virtualment per les plantes subterrànies on hi ha les escenografies dels espectacles que s’estrenaran en un futur. També es pot entrar a la sala de caracterització plena de perruques i l’espai de sastreria, tant important en un teatre que se centra en el món de l’òpera.

També es pot sortir a l’exterior i donar un cop d’ull a les vistes que té el Liceu des de la planta sisena als voltants del barri del Raval i al districte de Ciutat Vella.

L’empresa Google ha fotografiat totes les estances del Liceu perquè els internautes que es connectin d’arreu del món puguin fer una visita per als espais més emblemàtics com la Sala dels Miralls, però també els racons més tècnics on predominen els cables i els aparells electrònics.

En un futur, el teatre permetrà tenir una experiència  més immersiva. Es podrà passejar per l’interior de tot el Liceu a través del mòbil i amb unes ulleres adaptades a aquesta tecnologia.