AGATA ROCA, actriu "Tornar al lloc on vam començar ha sigut molt xulo perquè a més el Poliorama, que és el teatre on sempre hem representat les nostres obres i ens sentim com a casa. Pel Grec vam poder estar només un mes, ara hem estat dos mesos, i la resposta del públic ha estat molt agradable." CARME PLA, actriu "La propera obra que continuarem amb l'Alfredo Sanzón, també voldrem repetir amb els personatges masculins, perquè han donat també unes notes de color que no es possible donar si és només tot dones."

‘Delicades’ ha aconseguit, des de la seva estrena al festival Grec de Barcelona 2010, un gran èxit de crítica i de públic. Han fet una gira força llarga que els ha portat per teatres de tot el territori espanyol, amb més de 50.000 espectadors en les prop de 140 funcions que han realitzat.

En aquesta obra, coproducció entre la companyia T de Teatre i el Grec Festival de Barcelona, l’humor és una constant, igual que en la trajectòria de T de Teatre i Alfredo Sanzol, autor i director de ‘Delicades’.