Lali Jove

La festa major juvenil i associativa de Barcelona, la Lali Jove, ha començat aquest dissabte a la tarda al Moll de la Fusta. Les associacions juvenils de la ciutat fa cinc anys que l’organitzen i aquest any està destinada a reivindicar els espais de cura. Es fa dins de la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia amb el lema “Per cuidar-la, cal cuidar-nos”.

A les 17 h han començat les primeres activitats i tallers, que són gratuïts i oberts al públic. Entre els continguts que s’han tractat hi destaquen l’educació sexual des de una perspectiva feminista, l’associacionisme educatiu, la justícia climàtica, o el col·lectiu LGBTI.

El plat fort de la festa major juvenil són els concerts i el cap de cartell serà Doctor Prats. També hi actuaran els finalistes del Festival Brot, Beals the Band, a més de Dercel Lázara, Júlia Arrey i la cantant catalana Suu. A mitja nit finalitzarà amb el grup juvenil Angangas.

Un correfoc amb 12 colles

Les colles de diables han encès Barcelona aquest vespre amb dos correfocs: un de destinat als infants que ha començat a les 18.15 h a la plaça de Sant Jaume i després, passades les 20 h, ha sortit de la plaça Nova l’espectacle de foc destinat als adults.