Al ‘Subúrbia’ d’aquesta setmana estrenem els nou singles del Gus Dapperton, els Broods, la Billie Eilish o la ALMA, a més del nou track dels Chemical Brothers i el primer single del nou EP dels Pet Shop Boys. Us presentem la Yana Zafiro, nascuda a Ucraïna però afincada a Múrcia com a nou talent independent en castellà així com l’Auto Sacramental, ón trobem el Jorge Mills, que havia format part dels Rollercoaster Kills.
També coneixereu el nou single dels australians POND, que podràs veure en directe al proper Primavera Sound així com el nou remix de la Kimbra, que ens visita a Barcelona el proper mes de març.

A la segona part del programa fem una selecció amb els millors nous singles de bandes indie-rock en format acústic. Celebrem la tornada de les Ex-Hex, estrenem els nous singles dels Interpol, els Royal Concept i els FEWS, que ens visiten a Barcelona el proper març, us presentem els nous àlbums dels White Lies, i els FIDLAR i coneixereu bandes noves com els Better Oblivion Community Center, els Pip Blom o els mallorquins Go Cactus.

Escolteu el programa sencer aquí: