Les cues llargues durant hores i, fins i tot, dies abans, per veure estrelles de la música ja són habituals. De fet, els fans de Lady Gaga ja van acampar durant un mes a l’estiu per veure l’artista, però finalment la cantant va cancel·lar la gira per problemes de salut. Ara els seguidors hi han tornat però aquesta vegada no han pogut acampar per motius de seguretat.

Davant la impossibilitat d’acampar, els fans s’han organitzat ells mateixos a través de llistes per respectar l’ordre de cua que ja van fer a l’estiu. Per garantir la posició a la cua han hagut d’anar cada dia per signar un full en què tenen el control de totes les persones que van estar acampant durant l’agost i setembre.

A les 18 h s’han obert les portes del Palau i han començat a entrar els primers seguidors. A diferència d’altres concerts, aquesta vegada per accedir al recinte s’havien de passar unes mesures de seguretat més restrictives. El personal de seguretat els hi ho explicava als assistents de forma concisa abans d’entrar.

Entremig de l’ambient d’alegria també  n’hi ha hagut de tristesa. No tots hi han pogut accedir, i és que alguns seguidors que havien comprat entrades a la revenda s’han trobat que no podien entrar al concert.