El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) obre al públic el mirador. La vista permet contemplar des de la façana de vidre unes magnífiques vistes sobre la ciutat, s’hi pot veure el mar, el barri Gòtic i Ciutat Vella, Montjuïc, el Tibidabo i també la torre de Collserola.

El Mirador ocupa la cinquena planta del CCCB.  És un espai concebut per emmarcar actes d’especial importància que requereixen un entorn apropiat. Sobretot s’utilitza per recepcions, sopars, presentacions, seminaris i conferències. Disposa, a més, d’un espai addicional, a la planta inferior, que s’utilitza com a espai de recepció dels actes que hi acullen. El CCCB considera que és un espai emblemàtic per les seves vistes i ha decidit posar-lo a disposició de tothom qui vulgui venir a visitar-lo. 

La visita es pot fer cada primer diumenge de mes a partir de les 11 h del matí i fins a les 20 h de la tarda gratuïtament. A més de poder contemplar les vistes, l’espai també permet veure una projecció sobre la història de l’edifici, de l’evolució que ha viscut des que era la Casa de la Caritat fins a dia d’avui, el CCCB.