La Fundació Festa Major i el districte de Gràcia han anunciat que enguany Jordi Cuixart serà el pregoner de les Festes de Gràcia 2021 i, per tant, l’encarregat de donar el tret de sortida de la Festa Major. El president d’Òmnium Cultural sortirà al balcó de la seu del districte el proper 14 d’agost a les 19 h, com és habitual, per inaugurar les festes.

El districte de Gràcia ha proposat Cuixart com a pregoner per reivindicar el valor de l’activisme cultural i el compromís en la vida social del barri. Cuixart és veí de la Vila de Gràcia i s’ha implicat molt en la seva vida cultural i veïnal.

La Festa Major de Gràcia tindrà lloc del 15 al 21 d’agost i s’estan ultimant els detalls de la celebració, que es farà amb totes les mesures i recomanacions sanitàries. A l’abril ja es va donar a conèixer la imatge de la Festa Major de Gràcia 2021, que aquesta edició intentarà ser tan presencial com sigui possible, després que l’any passat s’hagués de fer pràcticament virtual i amb decoracions simbòliques en alguns carrers.