Fill de la pandèmia, el Cruïlla XXS torna a celebrar-se, amb les localitats numerades, els aforaments reduïts i la distància entre persones. I això que enguany hi haurà Cruïlla al Fòrum entre el 8 i el 10 de juliol.

Segons el director, Jordi Herreruela, “hi ha un tipus de concerts més pausats que al Cruïlla tenen un encaix complicat, com el de Joan Miquel Oliver. A més, també ens permet programar molts grups emergents que no ens cabrien al Parc del Fòrum”.

Tres espais, 50 concerts

A més del Disseny Hub, on ha inaugurat el festival Joan Miquel Oliver, hi ha, com a espais del Cruïlla XXS, l’Antiga Fàbrica Damm i l’Estadi Olímpic, on actuaran els artistes més populars. Els aforaments són, respectivament, de 250, 200 i 3.500 persones.

A excepció d’un concert, el d’Ana Torroja a l’estadi a finals de juliol, tots tenen lloc durant el mes de juny. També hi ha un concert de Rodrigo Leao en un quart espai, la sala BARTS, el dia 10.

15 anys de ‘Surfistes a càmera lenta’

Joan Miquel Oliver, que fa uns dies va anunciar que Antònia Font es reunirà per actuar al Primavera Sound del 2022, celebra 15 anys del llançament de ‘Surfistes a càmera lenta’, el seu primer disc en solitari.

Un disc clau perquè, “en aquella època jo ni sabia si podria fer carrera en solitari. Vaig començar a provar coses amb guitarres de plàstic i amb la veu, que no sabia ni com sonava”, comenta Oliver.