Aquest dijous, 3 de juny, ha estat la festivitat del Corpus, que com és tradició ha portat a Barcelona L’ou com balla i les catifes de flors. Després d’un 2020 amb restriccions que van obligar a fer virtuals gairebé tots els actes, enguany les activitats amb motiu de festa s’han estès a tots els districtes de la ciutat. En aquest dia del Corpus s’ha vist ballar l’ou en espais com el Museu Frederic Marès, al Gòtic.

L’ou com balla al Museu Frederic Marès

Per garantir que el Corpus arribi a tots els districtes, aquest 2021 hi ha espais que s’han sumat a la celebració per primera vegada. És el cas de l’església de Santa Maria del Taulat, al Poblenou, que s’ha estrenat amb L’ou com balla. “Volem continuar mantenint les tradicions implicant-hi les escoles perquè els nens facin les catifes, implicant-hi el barri perquè puguem tenir L’ou com balla i implicant-hi totes les entitats. És una cosa bona del Poblenou: hi ha molt teixit social“, ha assegurat Francesc Romeu, rector d’aquesta parròquia.

L’ou com balla a l’església de Santa Maria del Taulat

Hi haurà activitats amb motiu del Corpus fins al 6 de juny, últim dia per veure L’ou com balla o la catifa de flors en qualsevol de la quinzena d’espais de la ciutat.

Corpus Christi 2021 | On veure L’ou com balla a Barcelona?
Catifa floral a la Casa dels Entremesos